Steun de Unica Foundation

Giften zijn uiteraard meer dan welkom. De Unica Foundation heeft volop projecten in voorbereiding waarvoor nog onvoldoende middelen beschikbaar zijn om ze op te starten. 100% van uw bijdrage komt ten goede aan de projecten, omdat de Unica Foundation door vrijwilligers wordt gerund. Elke euro wordt dus goed besteed. Bovendien is de Unica Foundation een erkende ANBI, dus giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. U kunt een eenmalige of periodieke donatie doen door het formulier in te vullen of een bedrag over te maken naar onze bankrekening.

Ook biedt de Unica Foundation verschillende sponsorpakketten, waarmee bedrijven met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 1.500,- participant van de stichting worden. Participanten ontvangen een deelnamecertificaat, krijgen een naamsvermelding op onze website of kunnen gebruik maken van maatwerk promotiemogelijkheden. Natuurlijk worden participanten op de hoogte gehouden van lopende projecten.

Er bestaan ook mogelijkheden om projecten onder uw eigen bedrijfsnaam te ondersteunen. Al vanaf enkele duizenden euro’s kunt u een project adopteren dat met uw financiële steun wordt gerealiseerd. Het adopteren van een project is een krachtige mogelijkheid om invulling te geven aan de MVO-principes van uw organisatie en dit uit te dragen naar uw medewerkers en klanten.

Wanneer u een donatie wilt doen, kunt u onderstaand formulier invullen. Bespreekt u liever persoonlijk de mogelijkheden? Neem dan contact op met Edwin Koers of Daan van Vliet.

Steun de stichting; ook sponsor worden?

Vul hiervoor onderstaand formulier in. Wij nemen zsm contact met u op.

ANBI logo
Unica Foundation sportkleding

SponsorKliks

Het is voor iedereen die de Unica Foundation een warm hart toedraagt mogelijk om de Foundation GRATIS te sponsoren. Ga voor online aankopen eerst naar SponsorKliks.

Door op de SponsorKliks banner te klikken verschijnt er een overzicht van ruim 100 webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Unica Foundation een commissie op terwijl de prijs hetzelfde is, het kost dus niets extra.