Al jarenlang is Rogelli partner van de Unica Foundation voor de levering van sportkleding, waarbij je met jouw aankoop een bijdrage levert aan de stichting. Sinds vorig jaar kun je naast fietskleding ook hardloopkleding bestellen, zowel voor dames als heren. De kleding is te bestellen via de Rogelli webshop.

Rogelli is in de sportwereld een vooraanstaand merk dat garant staat voor functionele en bovenal comfortabele kleding. Op dit moment kun je in de webshop kiezen uit een prachtige collectie van runner- en wielerkleding, geschikt voor elk seizoen.

Jaarlijks twee bestelmomenten

Omdat de kleding in batches geproduceerd wordt kan er twee keer per jaar besteld worden. Je kunt vanaf half november t/m 5 december 2021 bestellen. Rogelli zal er dan alles aan doen om de kleding voor de jaarwisseling naar je toe te sturen. Volgend jaar zal de webshop opnieuw worden geopend ter voorbereiding op het zomerseizoen.

Unica Foundation

Wanneer je een item via de webshop koopt, gaat er een deel van de opbrengst naar de Unica Foundation, Rogelli levert hier ook een sponsorbijdrage aan. Het logo van de Unica Foundation is uiteraard ook terug te zien op de fiets- en loopkleding.

De kleding is te bestellen via de Rogelli webshop. We wensen je veel shop én sport plezier!