De Welloop kon dit jaar na twee jaar afwezigheid gelukkig weer plaatsvinden in Hoevelaken. Donderdag 19 mei, werd voor de negende keer de Welloop gehouden op de Wel in Hoevelaken en in andere delen van het land. Een uur voor de start vloog de VIP-tent bijna de lucht in door de storm. Regen en onweer zorgden er ook voor dat de camera’s misschien niet gebruikt konden worden om alles op te nemen. Maar gelukkig klaarde het al gauw op en werd de Welloop een zonnig succes. 

Woensdag 25 mei is de opbrengst van de Welloop bekend gemaakt tijdens de afsluitingsceremonie. Je kunt de bekendmaking nog terugkijken, net als de video van de dag zelf en natuurlijk de aftermovie.

Dankzij een grote groep sportieve mensen en natuurlijk onze sponsors hebben we een mooi bedrag opgehaald.

Veelgestelde vragen Welloop 2022

Waar ging de opbrengst van de Welloop 2022 naar toe?

De opbrengst van de Welloop 2022 komt ten goede aan het project Hadikhola WASH. Dit project richt zich op het verbeteren van de hygiëneomstandigheden, toegankelijkheid tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor de ruim 500 inwoners van Hadikhola. De Unica Foundation werkt al meer dan tien jaar aan waterprojecten in Nepal. Hadikhola is het 9e waterproject dat de Unica Foundation steunt. Het dorp Hadikhola ligt ongeveer 35 kilometer van het centrum van Pokhara, de op een na grootste stad van Nepal.

Waar kan ik terecht voor andere vragen?

Voor andere vragen kun je contact opnemen via info@unicafoundation.nl.

Bekijk binnenkort foto’s van deze geslaagde sportieve dag!

Aftermovie Welloop 2022

Terugkijken: bekendmaking van de opbrengst

Welloop 2022

De Welloop wordt mede mogelijk gemaakt door: