Unica Sportdag 2024

Door het hele land worden er vanuit Unica elk jaar diverse sportevenementen met collega’s gehouden. Dit jaar maken we daar weer een groot evenement van voor iedereen binnen heel Unica: de Unica Sportdag op zaterdag 6 juli 2024 op Trainingsaccommodatie Papendal bij Vitesse in Arnhem.

Lees verder!

Unica Foundation ontvangt projectdonatie van Triton

Dankzij een donatie van Triton krijgt de Unica Foundation middelen beschikbaar om in 2024 het Nepalese dorp Rajban, in de provincie Chitwan, van stromend water te voorzien. Triton hoopt dat de donatie een impuls geeft aan het project en de activiteiten van de stichting, die technische hulpprojecten in ontwikkelingslanden ondersteunt.

Lees verder!

MTB Sponsorrit 28 oktober 2023, aanmelden kan nu!

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert Unica Oosterhout voor haar medewerkers, relaties, leveranciers en partners een MTB sponsorrit voor het goede doel! De opbrengst van deze sponsorrit wordt door Unica Oosterhout verdubbeld en komt geheel ten goede aan de Unica Foundation.

Lees verder!

Sortimo nieuwe bronzen partner

Sortimo Nederland B.V. heeft gekozen om sponsor te worden van de Unica Foundation. De donatie van Sortimo wordt ingezet voor lokale hulpprojecten in Nepal, waarbij lokale mensen actief betrokken worden om mee te werken aan het verbeteren van hun leefomstandigheden.

Lees verder!

Unica Sportdag 2023

Door het hele land worden er vanuit Unica elk jaar diverse sportevenementen met collega’s gehouden. Dit jaar maken we daar een groot evenement van voor iedereen binnen heel Unica: de Unica Sportdag op zaterdag 1 juli 2023 op Trainingsaccommodatie Papendal bij Vitesse in Arnhem.

Lees verder!

Open Mountainbike Sponsorrit

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert Unica Oosterhout voor haar medewerkers, relaties, leveranciers en partners een MTB sponsorrit voor het goede doel! De opbrengst van deze sponsorrit wordt door Unica Oosterhout verdubbeld en komt geheel ten goede aan de Unica Foundation.

Lees verder!

Rexel nieuwe bronzen partner van de Unica Foundation

Rexel Nederland en de Unica Foundation zijn voor de komende drie jaar een partnership aangegaan. De samenwerking werd in maart middels een ferme handdruk en ondertekening bekrachtigd voor Nico Duivenvoorde van Rexel en Edwin Koers van de Unica Foundation. Rexel Nederland, onderdeel van…

Lees verder!