De Unica Foundation heeft een overeenkomst met het Nepalese managementadviesbureau Fusion Initiatives (FI). Fusion Initiatives biedt adviesdiensten in ontwikkelingsprojecten in Nepal en is opgericht door Ramesh Paudyal. Met de overeenkomst vertegenwoordigen Ramesh en zijn bedrijf de Unica Foundation in Nepal met algemeen projectbeheer en het leveren van lokale ondersteuning te leveren.

Ramesh woont in Kathmandu en is afgestudeerd socioloog. Hij behaalde in 2012 een aanvullende master in ‘Management of Development’ aan de Nederlandse Universiteit van Wageningen. Ramesh beheerst de uitstekende combinatie om technische projecten te kunnen uitvoeren met een sociale en culturele aanpak. Hij heeft eerder gewerkt voor Nederlandse organisaties in Nepal. Zijn ervaring en kennis met betrekking tot ontwikkeling en zijn achtergrond als socioloog zijn een goede aanvulling op de activiteiten van de stichting.

De Unica Foundation heeft de afgelopen 10 jaar meer dan een miljoen euro in Nepal uitgegeven ter ondersteuning van projecten van Shanti Griha, NRCS Kaski, de Maya Foundation en Renewable World. Betalingen door de Unica Foundation worden altijd rechtstreeks gedaan aan de Nepalese NGO’s.

Ramesh Paudyal