Op donderdag 12 september 2019 organiseert de Unica Foundation vanaf 16:30 uur de zesde editie van de Welloop. Deze sponsorloop vindt plaats op bedrijventerrein De Wel in Hoevelaken. De deelnemers lopen zoveel mogelijk rondjes (van 900 meter) in een uur tijd. Zij kunnen dit individueel, in teamverband maar ook in estafettevorm doen, dus iedereen kan meedoen! Bovendien organiseren we deze dag ook een heerlijk buffet en een netwerkevenement.

Ren mee, sponsor, kom aanmoedigen of neem deel aan het buffet. Je bent van harte welkom! Wie zich voor 24 augustus inschrijft, ontvangt een gepersonaliseerd rugnummer.

Veelgestelde vragen Welloop 2019

Waar gaat de opbrengst van de Welloop naar toe?

De opbrengst van de Welloop 2019 komt ten gunste van het project in Ramkot, dat 335 huishoudens en 2.000 inwoners voorziet van watervoorziening en toiletten. Dit is het grootste project dat de Unica Foundation tot nu toe heeft opgestart in Nepal.

Waarom moet ik mijn inschrijving nu direct betalen?

Bij voorgaande edities van de Welloop kregen alle inschrijvers een aparte factuur vanuit de Unica Foundation met het bedrag van hun inschrijving. Het aanmaken van de factuur en de opvolging daarvan was erg arbeidsintensief en foutgevoelig. We hebben er daarom voor gekozen om dat te automatiseren. Deelnemers rekenen hun inschrijving direct af, wat veel administratieve handelingen scheelt. Ook donaties die je van familie, vrienden en kennissen krijgt als deelnemer aan de Welloop worden direct afgerekend.

Kan ik geen factuur van mijn inschrijving meer krijgen?

Jawel, indien gewenst kun je een factuur krijgen. Dit kun je aangeven bij jouw inschrijving.

Kan ik me ook alleen voor de sponsorloop inschrijven, dus zonder buffet?

Nee, dat is helaas niet meer mogelijk. We hebben ervoor gekozen om één prijs voor deelname aan de Welloop inclusief buffet te hanteren. Om die reden is de prijs daarvoor gezakt van € 30,- naar € 22,50 voor individuele deelnemers. Elke deelnemer kan daardoor automatisch gebruik maken van het buffet na afloop.

Waarom moet ik mijn sponsordonatie aan een van de deelnemers nu direct betalen?

Bij voorgaande edities van de Welloop kregen alle donateurs een aparte e-mail en factuur vanuit de Unica Foundation met het bedrag van hun donatie. Het aanmaken en de opvolging daarvan was erg arbeidsintensief en foutgevoelig. We hebben er daarom voor gekozen om dat te automatiseren. Donateurs rekenen hun inschrijving direct af, wat veel administratieve handelingen scheelt. Je kunt nog steeds doneren aan een specifieke deelnemer of een specifiek team.

Waarom kan ik geen sponsorbedrag per rondje meer opgeven?

Het registreren van de gelopen rondjes en bijbehorende administratieve afhandeling was erg arbeidsintensief en foutgevoelig. We hebben er daarom voor gekozen om geen sponsorbijdrage per gelopen rondje meer mogelijk te maken. Uiteraard kun je nog wel gewoon een totaalbedrag doneren aan individuele lopers of teams.

Krijg ik geen factuur van mijn donatie?

Jawel, van elke donatie krijg je automatisch een betaalbewijs. Mocht dat betaalbewijs niet volstaan, dan kunt u via welloop@unica.nl een specifieke factuur opvragen.

Ik wil een sponsordonatie doen vanuit mijn bedrijf. Kan dat?

Ja, dat is uiteraard mogelijk. Kleine donaties kunnen rechtstreeks via iDeal of creditcard worden afgerekend op de profielpagina van teams of individuele deelnemers. Voor grotere donaties vanuit een bedrijf kun je contact met ons opnemen via welloop@unica.nl.

Waar kan ik terecht voor andere vragen?

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Fokelien Meesters via welloop@unica.nl.

Inschrijven voor de Welloop 2019
Sponsor deelnemers Welloop 2019

Programma

16.30 uur: Inloop
17.30 uur: Welloop
18.30 uur: Einde sponsorloop
18.45 uur: Netwerkborrel en buffet
19.30 uur: Prijsuitreiking
20.30 uur: Einde